vineri, 27 iulie 2012

Paste YAMMY :)


Azi, vineri am sa va bucur retina cu o portie de paste care va garantez ca sunt la fel de gustoase precum arata. Am facut poze pas cu pas si sper sa va placa rezultatul.

Ingrediente: 1 ceapa, 6 catei usturoi, 500 gr ciuperci Champignon, 80 gr ciuperci uscate, 1 L Gran Cucina (se gasete in supermarket-uri), o punga paste Panzani, condimente, ulei masline, o legatura patrunjel.
Pentru inceput curatam ceapa si 3 catei usturoi si le calin in 3 linguri de ulei de masline pana cand devin usor sticloase dupa care adaugam ciupercile Champignon (curatate) si ciupercile uscate. Amestecam usor 2-3 minute. Peste aceasta compozitie turnam Gran Cucina, adaugam sare, piper dupa gust si lasam sa fiarba 5-7 minute amestecand usor. 
Cand oprim focul adaugam ceilalti 3 catei de usturoi taiati solzisori.
Pastele se fierb al dente adica: sunt fierte mai puțin decât normal, mijlocul lor fiind un pic mai elastic. De exemplu: dacă pe pachetul de paste scrie că se fierb 8 minute, pentru al dente trebuie fierte doar 7 (în medie, cu 10-15% mai puțin). Acest fel de a fierbe pastele este de preferat pentru mai multe motive dar cel mai important este: pastele fierte al dente devin o masă ușoară, nu eliberează tot amidonul.
Dupa fierbere acestea se trec printr jeturi de apa dupa care se amesteca cu sosul rezultat mai sus. Pastele se asezoneaza cu patrunjel.
Pofta buna!!!

"C" - All rights reserved by Misha








2 comentarii: