miercuri, 3 decembrie 2014

Nude day - tendintele sezonului

Ziua de miercuri...mijlocul saptamanii in care am ales sa port nude. Tinuta oferita de Reyna este compusa dintr-o capa blana naturala, pantalon si cizme nude, poseta piele franjuri. Hai sa detaliem putin acest outfit sau mai bine zis unele componentele:
- analizand ultimele colectii internationale de renume observam cu lejeritate ca una dintre piesele dominante a tinutei toamna-iarna este blana; fie ea naturala sau artificiala. Capa prezenta in acest outfit este confectionata din blana naturala, piesa specifica sezonului rece. Ea revine in atentia designerilor de moda si este adaptata tendintelor cromatice si texturilor actuale. 
- posetele de piele intoarsa cu franjuri au revenit in tendinte fiind promovate de Jasper Conran, Hermes, Balenciaga si McQueen. Acestea pot fi purtate si cu fusta si cu pantaloni, asortate cu mocasini, inspirandu-ne din stilul cowboy.
Un outfit nude care nu trece neobservat!
xoxo MissMisha 


2 comentarii:

  1. o tinuta tare frumoasa si cu gust..felicitari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multu Vyo :* sper sa-ti placa si pe viitor outfiturile prezentate si sa fie o sursa de inspiratie in alegerea tinutei tale. Pup, o zi frumoasa

      Ștergere