joi, 28 iunie 2012

Prietenie sincera

Chiar daca am scris azi pe blog tentatia sa va confesez trairile pe care le-am simtit azi a fost imensa si a invins :). Am cunoscut de ceva vreme o persoana pe internet, o femeie deosebita cu un suflet pur. O adevarata lady care a reusit prin simplitatea si sinceritatea ei sa ma cucereasca si in momentul sa fata sa fie prietena mea virtuala nu doar prin Like-uri ci prin sentimente reale, neconditionate.

Locuieste in Bucuresti iar una din pasiunile ei sunt Sapunurile Bio. La inceput m-am gandit: ahhh sapunuri...poate nu am apreciat munca la adevarata ei valoare. Ca design acestea sunt vesele, colorate dar nu mi-am putut imagina aroma lor pana azi.

Stiind ca se apropie ziua mea de nastere s-a gandit sa ma suprinda...SI A REUSIT! Mi-a trimis un cadou, cateva creatii de-ale ei, le spun creatii deoarece nu le mai pot numi sapunuri. Au un miros incredibil, aspect minunat iar pielea ramane catifelata dupa folosirea lor. 
Sa nu confundati aceasta postare cu o reclama ieftina deoarece va scriu din suflet, emotionata si fericita ca am cunoscut-o. In cazul in care aveti incredere in gusturile mele, o puteti gasi pe Facebook (sper sa nu se supere ca-i dau adresa dar merita sa fie promovata): TE PUP CRIS SI-TI MULTUMESC





 

2 comentarii:

  1. Dincolo de sentimentele frumoase de prietenie reala care va leaga, pot spune ca am avut si eu sansa si privilegiul de a incerca minunatiile produse de Cristina Bernstein si, intr-adevar, pana acum nu pot spune ca am gasit un alt produs care... sa le egaleze cel putin. Sunt naturale si de o calitate ridicata pentru ca ea le face cu multa pasiune si sensibilitate. Asta se vede chiar din descrierile produselor ei pe contul de facebook, si anume foloseste cuvinte precum... "proaspat scoase din cuptor" :) pentru sapunuri in forma de prajiturele, iar mie personal mi-a descris cu amabilitate si mare rabdare procesul lor de fabricatie si este fascinant si unic. Oricum, are o indeletnicire foarte frumoasa, care nu ar putea fi pusa in aplicare fara un suflet mare si copilaros ca al ei!

    RăspundețiȘtergere
  2. MERCI DIN SUFLET DRAGA MEA PRIETENA VIRTUALA SAU MAI BINE SPUS FIICA VIRTUALA !ESTI O MINUNATIE DE ARDELEANCA !

    RăspundețiȘtergere